Tre kommuner i Namdalen får pengestøtte fra regjeringa til skolebiblioteksatsing

Millionbeløp til skolebibliotekene

Satsinga på lesing intensiveres etter at søknader om bibliotekstøtte ble innvilget.

Løft for skolebibliotekene: Namsos kommune får nå over en halv million kroner for å satse på skolebibliotekene. Her er grunnskoleleder Knut Storeide sammen med skolebibliotekansvarlige på Vestbyen skole og Høknes ungdomsskole, Merete Haagensen Doksæter og Toini Thorvaldsen. FOTO: BJØRN TORE NESS 

Det som har skjedd i Namsos er en liten revolusjon.

KNUT STOREIDE
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Tirsdag kom nyheten om at skolebibliotekene i Namsos, Overhalla og Leka nå får penger fra regjeringa. De to førstnevnte kommunene får 535.000 kroner, mens Leka får 100.000 kroner til å satse ytterligere på skolebibliotekene.