Lørdag skal «NAs løperteam» opp til eksamen – i Namsosløpet

Geirs reale aldersvekker

To dager før Namsosløpet innser Geir Rasmussen at det er langt mellom teori og praksis, i alle fall når man har glemt å sjekke fødselsattesten.

ALDEREN TYNGET: Geir Rasmussen har alltid likt å være i bevegelse. Noen dager før Namsosløpet innser han at det har blitt for mye «kos på trening» og for få intervaller i vinter, til at han når målet om 35 minutter lørdag. – Jeg har fått erfart at det som virket da jeg var 35, det fungerer ikke like raskt nå, sier han. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Da vi hadde første samling sa jeg jo at jeg hadde det travelt hvis jeg skulle nå målet. Og for å si det sånn; det har ikke blitt mindre travelt, sier Rasmussen på spørsmål om hvor han står i forhold til målet han satte seg.