Ole Paus (72) har fortsatt mye på hjertet – men har ikke blitt mildere med åra

Ole byr på hjemme alene-fest

Før skrev Ole Paus satiriske og samfunnsrefsende tekster. Nå er verden blitt så rar at 72-åringen har gitt opp å overgå virkeligheten.

HODET FULLT AV BILDER: Ole Paus sier han konstant går rundt med nye sangideer i hodet. – Jeg ønsker ikke å plage noen, men klarer ikke å stoppe med å lage musikk, sier den 72 år gamle musikeren. Søndag er han på plass i Kulturhuset i Namsos. Hva folk får høre der, vet ikke engang visesangeren selv. – Det blir ei salig røre, sier han. 

Det har vært et langt liv. Men jeg blir liksom aldri ferdig med det heller.

OLE PAUS
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Ole Paus er like mye poet og forfatter som musiker og visesanger. 72-åringen fra Oslo var en av de sentrale skikkelsene under «visebølgen» i Norge på 60- og 70-tallet, og har med sine satiriske og samfunnsrefsende tekster satt dype spor.