Trekløver går sammen om å arrangere helsekonferanse på Høylandet

Humor er sentralt i helsearbeidet på Høylandet. Nå vil de sette et enda større faglig fokus på temaet.

Viktig samarbeid: 11. juli blir det arrangert helsekonferanse på Høylandet. Liv Elden Djokoto, rådmann i Høylandet kommune, daglig leder hos Namdal rehabilitering, Claes Gøran Sellæg og daglig leder i Norsk revy, Hanne Vilja Sagmo mener at det brede faglige samarbeidet er viktig. – Jeg tror vi har dekket opp mange områder, sier Sagmo. 

Det er fint med en faglig bit som gir litt tyngde.

HANNE VILJA SAGMO
NAMDALSAVISA

HØYLANDET: Tankene om å arrangere en helsekonferanse på Høylandet har eksistert lenge. Men ikke før nå har ideen blitt konkretisert. Og når det først blir, slår samarbeidspartnerne Norsk revy, Namdal rehabilitering og Høylandet på stortromma.