Byggfagelever i samarbeid med Namsos kommune slår et slag for friluftsliv og folkehelse

Et nytt utsiktspunkt når du tar brurunden

Det hamres og skrus ved Namsbrua. Det er siste innspurt før tur-glade namsosinger kan ta en pust i bakken på det nye utsiktspunktet over Namsen.

UTSIKTSPUNKT: Ove Sæternes (til høyre), som er byggherre på vegne av Namsos kommune, ser fram til at den nye gapahuken ved Namsbrua er snart ferdig. Byggfagelevene Torjus Davidsen og Marius Hoddø synes det er artig å få slike prosjekter.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg synes det er kjempeartig og spennende å få slike oppdrag, slik at vi faktisk får prøvd oss litt, sier Torjus Davidsen, som sammen med resten av klassen ved byggfag på Olav Duun videregående skole er i full sving med et oppdrag for Namsos kommune.