Arrangerer kurs for å gi et innblikk i champagnens verden

Forførende, franske dråper

Lette og lyse viner blir stadig mer populære. Onsdag blir det mulighet til å bli bedre kjent med det ypperste av vin innen dette segmentet.

Vinkveld: Denne uka skal Espen Fredriksen holde champagnekurs ved Scandic Rock City i Namsos. Da blir det både foredrag om den klassiske vintypen og prøvesmaking av tre ulike champagner fra resepsjonssjefen som har tatt sommelierutdanning. – Det er artig å kunne bruke utdanninga i jobbsammenheng også, sier Fredriksen.  Foto: Bjørn Tore Ness

Det er mye god og spennende vin som fortjener å komme fram i lyset.

ESPEN FREDRIKSEN
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Han har holdt mange vinkurs tidligere, men nå er Espen Fredriksen klar til å dykke ned i champagnens verden når Scandic Rock City inviterer til kurs om de edle, franske dråpene onsdag kveld. Det ser den nylig sommelierutdannede vinentusiasten fram til.