Nest best i Norge

Trener Børre Sagmo hadde bange anelser med tanke på hvordan det skulle gå, men treneren kunne trekke et lettelsens sukk da Namsos vannpoloklubb sikret sølvet i seriespillet.

SØLVGUTTER: Disse spillerne bidro til at Namsos vannpoloklubb vant sølv i årets serie. Fra venstre: Benjamin André Eid, Michael Bolkan, Martin Fossland, trener Børre Sagmo, Konrad Fløan, Mats Sagmo og Kedar Fløan. Nicola Montaldo var også med i helgas turnering med var ikke med da bildet ble tatt. I tillegg har følgende spillere bidratt i år: Eskil Kløvik, Aleskander Sømliøy, Magnus Geving, Even Kalås, Håkon Henriksen, Kristian Fløan, Harriet Engesvik og Benjamin Geving.  Foto: PRIVAT

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg sa det selvsagt ikke til spillerne før kampene, men jeg skal innrømme at jeg var skeptisk til om vi kunne klare oppgaven, sier han etter helgas avsluttende seriespill i vannpolo 1. divisjon.