Målrikt da kyst møtte fjell til dyst på fotballbanen

Kula/Bindal G12 startet ferden tidlig søndag, med to bortekamper mot Lierne i vente. Et bilhavari undervegs gjorde at den siste bilen ankom akkurat da den første kampen startet.

GLADE SPILLERE: Lierne 2 vant oppgjøret mot Kula/Bindal i klasse G12. Bak fra venstre: Oliver Tackerudh, Frostviken, John Teodor Gåsbakk, Sørli, Jonas Devik, Røyrvik og Kaj Martin Gåsbakk, Nordli. Kula/Bindal kjempet lenge og godt. Spillerne var fornøyd uansett resultat. Foran fra venstre: Martine Øren Helstad, Henrik Andre Busch, Elias Pedersen Aunet og Pia Enora Øvregård. 

NAMDALSAVISA

NORDLI: Laget hadde mange spillerne, så det gikk greit likevel og de møtte Lierne 2 først. Begge klubbene er samarbeidslag, der Lierne har med spillere fra både Røyrvik, Frostviken, Nordli og Sørli. Kula/Bindal også samler spillere fra flere klubber i kommunen.