40-millionerskontrakt sikrer full sysselsetting ut neste år

Viknaslipen AS undertegnet før helga verftets nest største kontrakt noensinne.

Fornøyd: Ddaglig leder Stig Morten Paulsen. 

NAMDALSAVISA

RØRVIK: Kontrakten - som er vedrt rundt 40 millioner kroner - ble inngått med Havbåra AS, Myre i Vesterålen, og omhandler bygging av et 19 meter langt og 8 meter bredt fiskefartøy som skal leveres rederiet i mars 2021, opplyser Viknaslipen AS i ei pressemelding.

- De fleste fartøyene verftet i Hansvika har levert er i størrelse 11 til 15 meter, men denne kontraktsigneringen er viktig for oss da den sikrer full sysselsetting av alle ansatte ut 2020 og er av en størrelse som ligger midt i vårt satsningsområde for de kommende år, sier daglig leder Stig Morten Paulsen.

Konstruksjon og design av det nye fiskefartøyet er utført av Marin Design AS på Kolvereid

- Vi har gjennom et tett samarbeid med reder utviklet et produkt tilpasset kundens behov og ønsker. Våre gode erfaringer med Viknaslipen gjennom bygg nr 44 «Vikabas» gjorde det naturlig å anbefale Viknaslipen som en samarbeidspartner også for dette prosjektet, sier Ole Holm i Marin Design.