Ordføreren reagerer etter NA-oppslag: – Har bedt rådmannen om ei orientering

Søstrene Vikans historie knyttet til Namsos kommunes mangelfulle omsorgstilbud etter moras bortgang, har engasjert både politikere og befolkning. Nå blir eldreomsorg tema på formannskapsmøtet til uka.

TAR DISKUSJONEN: Ordfører Arnhild Holstad har tatt initiativ til at formannskapet tirsdag skal drøfte eldreomsorgen i Namsos kommune. Bakgrunnen er søstrene Vikans reaksjon i NA etter mangelfull omsorg de siste månedene av moras liv.   Foto: BJØRN TORE NESS

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – På bakgrunn av sakene i NA har jeg bedt rådmannen om ei orientering om generell status i eldreomsorgen. Jeg ønsker blant annet at vi som er politikere får svar på hvordan det jobbes for at vi skal ha en verdig og god eldreomsorg i Namsos i dag og i den nye kommunen etter årsskiftet, sier ordfører Arnhild Holstad (Ap).