Overrasket kulturildsjel fikk kongelig sølv

Verdsatt dirigent

For at andre skal ha muligheten til å nyte lokalt kulturliv er vi avhengig av at noen ildsjeler holder kulturen i gang. En av dem er Hans Ivar Ellingsen.

STÅENDE APPLAUS FOR TROFAST DIRIGENT: Alle i salen viste om at dette var dagen da kulturildsjel Hans Ivar Ellingsen skulle få kongens fortjenstmedalje av ordfører Steinar Aspli. Det vil si alle unntatt hovedpersonen selv. 

NAMDALSAVISA

FOLDEREID: Som vanlig ledet Hans Ivar Ellingsen Foldereid Hornmusikklag gjennom nok en konsert slik han har gjort det i 30 år. Men denne gangen var det en konsert med en hemmelig vri som dirigenten ikke visste noe om. For i kulissene lusket ordfører Steinar Aspli som fikk æren av å overlevere Kongens fortjenstmedalje til kulturnestoren som i utrolig mange år har tilført det frivillige kulturlivet i Nærøy veldig mye.