Namdalseid songlag og Namdalseid musikklag fikk den aller siste kulturprisen i Namdalseid kommune

– En veldig stor anerkjennelse

Her deler ordfører Steinar Lyngstad ut Namdalseid kommunes kulturpris for siste gang – til stolte og glade medlemmer av Namdalseid musikklag og Namdalseid songlag.

Gratulerer: Ordfører Steinar Lyngstad gratulerer Gunhild Kaldahl og Lars Erik Aalberg fra Namdalseid musikklag med kulturprisen, som også går til Namdalseid songlag, der to av medlemmene Nina Edel Domås og Torunn Johnsen gir hverandre en klem.  Foto: Kjell Vidar Aune

NAMDALSAVISA

NAMDALSEID: – Etter hvert som tida for Namdalseid som selvstendig kommune går mot slutten, merker vi at det er ting som er siste gangen. Således er det vemodig at det ikke blir egen kulturpris for Namdalseid lenger når vi går inn i storkommunen sammen med Fosnes og Namsos fra 1. januar 2020. Fra neste år må lag og foreninger fra Namdalseid og Statland kjempe om prisen på lik linje me øvrige lag  og foreninger fra den nye og større storkommunen, sier Lyngstad til NA.