Det er sju år siden det sist ble bygd et bolighus på Otterøya – nå får endelig Viggo ny nabo

Siden årtusenskiftet har det blitt bygget mindre enn ett nytt hus i året på Otterøya. Nå håper Viggo Reinert at flere ønsker å bygge ny bolig.

Håper på flere naboer: I løpet av sommeren blir Viggo Reinert (til venstre) og Jonar Nynes naboer, da sistnevnte bygger det første nye huset på Otterøya på de siste fem årene. Reinert håper nå at enda flere tar det samme valget, slik at lokalsamfunnet står sterkere i framtida.  Foto: Tor Martin Årseth

Vi har bodd i Overhalla i snøen, og ville komme oss litt nærmere kysten.

Jonar Nynes
NAMDALSAVISA

OTTERØYA: For første gang på sju år er et nytt bolighus i ferd med reises på Otterøya. Snart flytter Jonar Nynes og Inger Formo inn. Valget om å ta med seg flyttelasset til øya skjedde etter at de hadde sett etter hytte i mange år. Plutselig kom de over tomtene Viggo Reinert hadde lagt ut, og dermed bestemte de seg for å bosette seg der permanent.