Kristian (32) har diabetes type 1 og er avhengig av insulin for å leve. Nå får han nytt utstyr som vil gjøre livet bedre.

30 nålestikk i fingrene i døgnet har vært hverdagen for diabetiker Kristian Strand. Nå får lekværingen tilgang til mer moderne måleutstyr av blodsukkeret og insulinpumper, som fører til at han får et nytt og bedre liv.

Nytt diabetesutstyr: Alle pasienter med diabetes i Midt-Norge får tilbud om nytt utstyr. Det er Kristian Strand fra Leka , diabetessykepleier Tove Falmår og endokrinolog Anders Svare på Sykehuset Namsos svært glad for.  Foto: Bjørn Tore Ness

Jeg var konstant trøtt. Gikk ned mye i vekt og spiste nesten ingenting. En tung periode.

Kristian Strand
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Nytt utstyr vil bety veldig mye, sier 32-åringen og viser fram fingertuppene, som er preget av år med nålestikking for å måle blodsukkeret.