Har originalmalerier av Munch, Nerdrum og Christian Krohg på veggen. Nå vil Magne Olav (69) gi bort kunstsamlinga

For rundt 50 år siden kjøpte Magne Olav Aarsand Brevik sitt første maleri for tre månedslønner. Siden den gang har samlinga vokst seg enorm, og hans store drøm er å gi den til Nærøy.

DRØM: Magne Olav Aarsand Brevik har ei kunstsamling de aller fleste ville fått hakeslepp av. Han er ikke interessert i å selge, og har heller ingen arvinger å gi den bort til. Nå foreslår 69-åringen å fylle den tomme presteboligen på Kolvereid med kunsten, og gjøre det om til et galleri. 

NAMDALSAVISA

BINDAL: – Jeg kunne solgt all kunsten min og levd på luksushotell hver dag til jeg dør, men det vil jeg ikke. Jeg vil være heime, lage kjøttkaker og slappe av under et grantre, sier den 69 år gamle skuespilleren, regissøren og entertaineren fra Bindal.