Hva har skjedd i natt?

Mellom Kongsmoen og Foldabrua legges det nytt dekke, og det blir derfor manuell dirigering forbi strekningen.
NAMDALSAVISA

NAMDALEN: Det har ikke lyktes NA å få tak i politiet torsdag morgen.

På fylkesvei 17, strekningen Kongsmoen-Foldabrua, er det nå manuell dirigering på grunn av at det legges nytt dekke. Dette skal være ferdig 18.00 fredag kveld.

Strålende sol

Denne sommerdagen må nytes. I dag blir det temperaturer nær 20 grader, og strålende sol.

Her er tekstvarselet fra yr.no: Skiftende bris, fra i ettermiddag nordaust frisk bris på kysten, i kveld søraust frisk bris utsatte steder. Stort sett pent vær. Utrygt for tåke på kysten. Fra i ettermiddag enkelte regnbyger, kan hende med torden.

Genprosjekt

VG har i dag en sak om et genprosjekt, hvor norske forskere og helsepersonell vil få tilgang på data fra utenlandske institusjoner.

– Innen sjeldne diagnoser har vi få pasienter i Norge. Det betyr at vi er avhengige av databaser fra andre land for å sjekke diagnostisering og behandling, sier helseminister Bent Høie.

Endelig trygge

I NA kan du i dag lese om Mari og Emil som har fått 20 biler inn i hagen på ni år. Nå har det endelig kommet opp et autovern ved vegen.


Ruben hadde fiskelykken med seg i fjor. I dag kan det skje igjen.

Norges jeger- og fiskerforbund (NJFF) har arrangert Fiskesommer for 100.000 barn siden 2004.Maria (101) måtte vente flere uker på livsviktig sikkerhetstiltak

Da Otto Formo skulle brannsikre huset til sin 101 år gamle mor, ble han møtt av tungrodd byråkrati – og måtte ta saken i egne hender.Teater NonStop feiret premieren med rød løper og popkorn - se musikkvideoen her!

Rød løper, sikkerhetsvakter ved døra, popkorn og diskotek. Teater NonStop sparte ikke på noe under premieren på sin egen musikkvideo.