Ønsker mer innovasjon:

– Å utvikle noe sammen kan vise seg å være veldig effektivt

Mange ytternamdalske bedrifter møtte opp på Norveg for å lære om hvordan de best kan utvikle seg og bli gode på innovasjon.

Vil bidra til utvikling: Fra venstre: Einar Kvernmo fra T:lab, Trond Heggernes og Per Arne Sørlie fra Innovasjon Namdal, Ivar Skjerve fra Innovasjon Norge, Renate Strand fra NYN, Sven Samuelsen fra Forskningsrådet, Arild Klokkerhaug fra Innovasjon Norge og Lars Fredrik Mørch fra Namdalskysten Nærinsforening.  Foto: Sunniva Sæternes

NAMDALSAVISA

RØRVIK: Næring i Ytre Namdal IKS (NYN) og Namdalskysten Næringsforening arrangerte torsdag et utvikling- og innovasjonsseminar. Der deltok tre store aktører fra virkemiddelapparatet, Innovasjon Norge, Norges forskningsråd og Distriktforsk. I tillegg var T:lab og Innovasjon Namdalen til stede for å fortelle om hvordan de kan hjelpe bedrifter med utvikling og innovasjon.