Feiret 174-årsdagen til Namsos på Klompen – se skoleklassen synge Namsos-sangen

Tredjeklassingene fra Vestbyen skole har hatt Namsos som tema hele uka. Namsos bys bursdag ble feiret på toppen av Klompen.

Foran fra venstre: Isak Aleksander Lie, Jonas Torgersen Winter, Benjamin Mathias Grande Hustad, Imre Scherve Aune, Talie Nordhus Angelo, Nora Ramstad og Leah Irene Hoddo. Bak fra venstre: Aurora Lyng Ingvalsen, Mali Bromseth Lindseth, Viktoria Tiller Bjørum, Kristian Magnus Morsen Reppen, Greta Koscvrova, Mathilde Sæther Leinan, Aksel Stokkan, Viola Mjøsund, Maren Heia og Julian Berg Johansen.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi er her fordi Namsos har bursdag, sier tredjeklassingene ved Vestbyen skole. De sitter på toppen av Klompen og spiser nistepakken i solskinnet mens de ser utover byen.