Mens Anna (26) drømte om funkishus med store vinduer – hadde kjæresten Iver (26) andre planer

Anna Finnanger Lande (26) og Iver Ottesen Berre (26) totalrenoverte et hus på egen hånd. Nå håper de at flere på deres alder gjør det samme.

DRØMMEKJØKKENET: Iver Ottesen Berre (26) og Anna Finnanger Lande (26) har siden i februar revet ned og bygd opp et hus fra 70-tallet. Drømmen deres var å skape et mer minimalistisk hus med sorte detaljer, som går igjen i hele huset. – Det føles ikke ut som hjemmet vårt helt ennå. Vi har dratt hit for å jobbe i flere måneder, men nå kommer vi hit for at vi bor her. Det føles litt rart, men jeg regner med vi kommer til å føle oss som hjemme om ikke så veldig lenge, sier Anna.  Foto: Bjørn Tore Ness

Da jeg sto her tenkte jeg; «her kan jeg jobbe meg i hjel»

Iver Berre
NAMDALSAVISA

De står og ser på kjøkkenet og stua som nylig er ferdig renovert. Det lukter nytt, og de har ikke rukket å bodd seg inn ennå. Men Anna Finnanger Lande og Iver Ottesen Berre er sikker på at de har flyttet inn i drømmehuset – som de har skapt sammen.