Møtte utøvere fra Russland og Finland i norgescup

Trener Einar Kjølstad gledet seg over en rekke gode prestasjoner under Barents Cup, som også hadde norgescup-kategori. Nå retter han blikket mot det han tror blir en opplevelsrik høst.

GLADE UTØVERE: I møte med utøvere fra både Norge, Russland og Finland, forsynte Namsos Judo Club seg grovt av medaljefatet under norgescupen i Bodø lørdag. Det var trener Einar Kjølstad (nr. tre fra venstre) godt fornøyd med.  Foto: FOTO: MONICA JACOBSEN

NAMDALSAVISA

BODØ: – Vi skal jobbe aktivt mot det siste norgescupstevnet for året og ungdom-/junior-NM. Vi har flere utøvere som har mulighet til å kjempe om sammenlagtseieren i norgescupen, så det er det naturlig å prioritere, sier han etter det som ble en svært så vellykket avslutning av sesongen for Namsos-utøverne.