Bindal med i havneselskapet

Nord-Trøndelag Havn Rørvik IKS ser fram til å ta del i utviklinga i Bindal og være med på å legge til rette for at den fortsetter i positiv retning.

Representantskapet i Nord-Trøndelag Havn Rørvik IKS hadde møte på Terråk i Bindal 12. juni. Havnedirektør Asle Andersen, styreleder Are Brekk, styremedlem Ole Petter Fjær, varaordfører i Nærøy og varamedlem i representantskapet i Rune Arstein, ordfører i Vikna og leder i representantskapet Amund Hellesø, ordfører i Bindal og medlem i representantskapet Britt Helstad og økonomi og regnskapsansvarlig Karin Sandvik deltok.   Foto: Privat

NAMDALSAVISA

BINDAL: – Det er med stor glede at vi kan melde at Bindal kommune kommer inn som eier og deltaker i Nord-Trøndelag Havn Rørvik IKS, skriver havneselskapet i ei pressemelding.