Fantastisk namdalsreklame i beste sendetid

Et TV-team fra Spania leverer fiske-TV fra Namdalen i beste sendetid i heimlandet.

MANGE TIMER I ELVA: Denne uka har et spansk film­team vært i Namsen for å lage dedikert fiskeprogram om laksefiske. Programleder Álvaro Benavent og Torgeir Haugen brukte mange timer i elva før fisken på 10,5 kilo endelig satt. 

NAMDALSAVISA

OVERHALLA: I 20 år har jakt- og fiskeprogrammet Jara y sedal vært en fast gjest på TV- skjermene i Spania hver fredag kveld. De har mange hundre tusen seere, og i tillegg legges episodene ut på nett slik at ytterligere 200.000 ser programmene derfra. Denne uka var hele teamet i Overhalla hos Torgeir Haugen på Namsen & Salmon & Train Experience, og når programmet kommer på lufta en gang til høsten/vinteren vil seerne få se det blir tatt opp en laks på 10,5 kilo.