Går for felles røntgen-klinikk med St. Olavs

Fra 2020 blir det innført en felles røntgenklinikk for Helse Nord-Trøndelag og St. Olavs hospital.

– MÅ SE FRAMOVER: Bo Frederiksen, avdelingsleder på bildediagnostikk ved Sykehuset Namsos, fryktet tidligere alvorlige konsekvenser av en sammenslåing med St. Olavs hospital. Nå mener Frederiksen imidlertid at Sykehuset Namsos må se på mulighetene det nye fellesskapet vil gi.  Foto: Pål Morten Skaret

Vi må børste støvet av våre tidligere synspunkter. Disse har nå ingen betydning.

Bo Frederiksen, avdelingsleder på bildediagnostikk ved Sykehuset Namsos
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Fungerende direktør i Helse Nord-Trøndelag, Kathinka Meirik, skriver i sin innstilling til styret at «det skal opprettes en felles klinikk for bildediagnostikk mellom Helse Nord-Trøndelag HF og St. Olavs hospital HF fra 1. januar 2020».