Lørdag er det klart for nytt lokaloppgjør i namdalsk fotball. Da møtes Kolvereid og Flatanger – NA sender kampen

Mens Flatanger tror på reprise fra fjorårets triumf på Kolvereid, advarer gultrøyene helgas motstander mot å ta seieren på forskudd.

MØTES IGJEN: I fjor tok Flatanger og Kolvereid en seier hver da lagene møttes til dyst i 5. divisjon. Lørdag venter nytt lokaloppgjør. 

Kolvereid synes å være svekket i år. Det er ikke vi.

Karl Ivar Dahle Høstland
NAMDALSAVISA

KOLVEREID: Da hvittrøyene gjestet Ytre Namdal til 5. divisjonsoppgjør i fjorårssesongen – var det Flatanger som vant 4–1 og tok alle poengene. En seier som sitter friskt i minne for Karl Ivar Dahle Høstland og hans medspillere.

– Vi satser på en reprise i år igjen. Det hadde vært topp. Dette er en kamp som betyr ekstra mye for oss, det er tross alt kampen om tredjeplassen i Namdalen det står om. Vi er klare til match og går selvfølgelig inn for å ta tre poeng, sier Dahle Høstland.Må ha dagen

Mens Kolvereid endte lengst opp på tabellen blant de namdalske representantene i avdelinga i fjor, har Flatanger overtaket etter sju spilte kamper i vårsesongen. Før helgas møte ligger de som nummer fem på tabellen, mens ytternamdalingene har plassert seg på en beskjeden åttendeplass.

– Kolvereid synes å være litt svekket i år, men det er ikke vi. Spiller for spiller tror jeg vi er bedre, men i en kamp som dette handler det uansett om å ha dagen. Jeg vet hva som bor i laget vårt og har trua på at vi skal levere en god kamp. Skal jeg tippe sluttresultat, tror jeg vi vinner 3-0, sier Flatangers spillende trener.

Flatanger overbeviste mot et tafatt Kolvereid

På papiret skulle Kolvereid være favoritt da de fikk besøk av Flatanger søndag. Men dette var dagen der Flatanger sine gutter ville mest.

Et godt og effektivt Kolvereid-lag tok alle poengene med 300 tilskuere til stede

Kolvereid ødela festen

Alt lå til rette for fotballfest på Flatanger, men et effektivt Kolvereid-lag fikk 300 tilskuere på Vik stadion til å stilne.


Lover hard kamp

Kolvereids Lasse Leirvik advarer helgas motstander om å ta seieren på forskudd.

– De skal være forsiktig med å ta det som en selvfølge at de vinner. Vi lover å gi de hard kamp om poengene, sier han.

– Det er alltid knyttet stor spenning opp mot disse lokaloppgjørene og vi merker en ekstra gnist innad i laget nå som Flatanger står for tur. Det skal være litt rivalisering, det hører med.

– Jeg tror på et jevnspilt oppgjør, sier Leirvik.

Oppgjøret streames live

Lørdagens oppgjør med kampstart 14.00 streames live på NA sine nettsider, hvor det også vil bli gjennomført intervjuer med reaksjoner både i pausen og etter kampslutt.

– Vi håper på god støtte i heimepublikummet på eget gress og så synes vi selvfølgelig det er stas at det gjøres litt ekstra rundt oppgjør som dette, sier Leirvik.

Dahle Høstland sier seg enig.

– Dekninga rundt kampen gir oss ekstra gnist inn mot oppgjøret. Vi lover å levere på banen og score mye mål, sier flatangringen.