Helt ny og råsterk ambulanse tatt i bruk i Namsskogan

– Folk snur seg etter oss når vi kjører forbi

En ombygd Amarok på 300 hestekrefter og V6-motor kan vise seg å bli en livsviktig investering for ambulansetjenesten i Namsskogan.

FÅR OPPMERKSOMHET: Lauritz Berntsen Sæther og Ingrid Tømmermo-Reitan er to av de ti som kjører den nye ambulansen i Namsskogan. De opplever stadig vekk at folk langs vegen snur seg for å ta den tøffe bilen i øyesyn.  Foto: Bjørn Tore Ness

Med den nye bilen har vi større sjanse for å komme fram når det er dårlige kjøreforhold.

Mats Okstad
NAMDALSAVISA

NAMSSKOGAN: Vi bor i et land der snø og is er en del av hverdagen store deler av året for dem som ferdes på vegene. For dem som kjører ambulanse kan det være et spørsmål om at liv kan gå tapt om dårlig føre gjør at de ikke kommer fram i tide.