Steinfjellstafetten samlet 18 lag

Team Sørenget stilte mannsterke opp

De kommer fra tre ulike idrettslag, men under Steinfjellstafetten samles de til én stor, løpsglad gjeng. Hos Team Sørenget er det nemlig det sosiale som står i sentrum.

GLAD GJENG: Team Sørenget besto i år av: Stian Myrvik, John Magnus Bruun, Rune Bergin, Mona Kjelbotn, Guro Hagen, Ida Johanne Lyng, Jacob Løvold, Richard Kjelbotn, Isak Vars Vatne, Roger Nilsen, Kurt Arve Selnes, Sigrid Myrvik, Anne Lise Grubbmo, Håvard Gullik Sørbø, Sigrid Gundersen, Jacob Løvold, Nils Johannes Foss Bruun, Jørgen Hvoslef, Per Marsfjell, Petter Halseth, Liam Matheo Larsen, Oliver Bergin, Åsmund Nicolai Foss Bruun, Andreas Marsfjell, Ruth Vendil Vatne, Per Hammerstrøm, Aleksander Kjelbotn, Ailo Vars Vatne, Emil Vars Vatne, Tor Olav Lyng, Åse Marie Foss Bruun, Katarina Utne og John Ove Bruun.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

NAMDALSAVISA

TRONES/RØYRVIK: Vemundvik IL, Botnan IL og Elalandet IL slo seg sammen og stilte som Team Sørenget for første gang i 2008. Siden har den rødkledde gjengen satt sitt preg på Steinfjellstafetten hvert eneste år. De har vært innom både første- og sisteplassen opp gjennom årene, men en ting er sikkert; Team Sørenget stiller alltid mannsterke opp når de tar turen til Steinfjellstafetten.