Fem kunstnere stiller ut på Stipendutstillingen 2019 på Kunstmuseet

Fire kvinner og en tremann

Moderne uttrykk preger Stipendutstillingen 2019, som åpner torsdag. Fire unge kvinner og en erfaren mann står bak årets finaleheat.

ULIKE UTTRYKK PÅ GALLERIET: Yvonne Antonsen (til venstre) og Grethe Jørum-Wahl på Kunstmuseet Nord-Trøndelag gleder seg til å få besøk av de fem kunstnerne, som torsdag åpner Stipendutstillingen 2019 i Namsos. Bak vises tekstilkunst av Matilde Westavik Gaustad, mens Øyunn Hustveit har laget den hengende bildekunsten, som ved baklys får fram et kunstnerisk motiv av et landskap.  Foto: RunaR Moen

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Det er lite figurativ kunst, innrammet og hengt opp på veggen, å oppleve i årets stipendutstilling på Kunstmuseet Nord-Trøndelag i Namsos. Til gjengjeld får publikum muligheten til å utfordre sansene i en rekke installasjoner, i ulike størrelser og fasonger.