Slottemo med bok om 100-åringen: – NTE var kraften som formet Nord-Trøndelag

Historieprofessor Hilde Gunn Slottemo sier at det lå mye klokskap og godt, politisk håndverk bak etableringen av og utviklingen av Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk.

BOKSLIPP: NTE og historieprofessor Hilde Gunn Slottemo presenterte i går boka om NTEs historie. Her er forfatteren flankert av adm.dir Christian Stav (t.v.) og kommunkajonsdirektør Inge Bartnes i NTE.  Foto: Jon Åge Fiskum / Trønder-Avisa

NAMDALSAVISA

STEINKJER: Det hele startet i Fylkesmannsgården på Egge for 100 år siden, og på samme sted blir boka om NTE tirsdag ettermiddag presentert av forfatteren i et bokbad med Trønder-Avisas journalist Guri Hjulstad.. Administrerende direktør Christian Stav i NTE sier at beslutningen om å skrive boka ble tatt i 2013.