Halvparten av barna på Leka strømmer til på skytetreninga

For ett år siden var skytetilbudet for unge på Leka fraværende. Nå er halvparten av skoleelevene med på skyting.

25 PÅ TRENING: Nederst til venstre: Elise Leknes, Eivind Pettersen, Michael Fjeldseth, Kristina Hårstadstrand og Magnus Engan. Håkan Stene (midten fra venstre), Karoline F. Borgan, Vilma Stene, Gunnar Thorsen, Nina Nilsen, Stella Sørli, Andrea Hårstadstrand, Tuva Reppen, Lauritz Sørli Hansen og Lina Sørli Hansen. Arianne Johansen (bakerst fra venstre) Harald Thorsen, Erlend M. Pettersen, Eirin M. Pettersen, Lotte Thorsen, Anna Frisendal Thorsen, Maren Leknes, Steinar Leknes, Alina Holand og Lotta Kristin F. Borgan. 

NAMDALSAVISA

LEKA: Fotball og svømming har lenge vært de dominerende idrettene på Leka. Nå har skyting tatt øya med storm.