Helseforetaket øker underskuddet: Styret forlanger sterkere lut

Styret i Helse Nord-Trøndelag (HNT) forlanger en tiltaksliste for innsparinger innen september for å få kontroll med økonomien.

ØKONOMISKE BEKYMRINGER: Styret forlangte at det legges fram en liste med alternative sparetiltak innen neste styremøte i september. Fungerende administrerende direktør Kathinka Meirik (fra venstre), tidligere økonomisjef nå ny konstituert leder for klinikk for kirurgi Stein Erik Breivikås og styreleder Ingrid Finboe Svendsen har en stor utfordring med å bringe økonomien i balanse.  

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg er veldig bekymret over den økonomiske utviklinga. Fortsetter det slik kan vi kan nærme oss 120 millioner kroner i minus ved utgangen av året, sa styreleder Ingrid Finboe Svendsen under onsdagens styremøte i HNT.