Per Olav slutter etter 41 år som sjef

I år er det 41 år siden Per Olav Grande tok over som sjef på det som den gang het Namdal Skogselskap. Til høsten er en lang æra over.

LEDERSKIFTE PÅ PLANTESKOLEN: I 41 år har Per Olav Grande (til venstre) styrt planteskolen. Når han nå går av trengte ikke styreleder Erling Gartland (mitten) å lete lenge. For i egne rekker har de Jo Magne Tyldum som er mer en kvalifisert til å overta. 

Da Per Olav Grande signaliserte at han ville trekke seg tilbake, måtte vi sette oss ned for å finne hans arvtaker. Vi behøvde ikke å lete så lenge.

Erling Gartland, styreleder
NAMDALSAVISA

KVATNINGA: – Det er litt spesielt å ta over etter en som har hatt denne jobben så lenge. Og i hvert fall en som har gjort en så god jobb. Uttrykket «hoppe etter Wirkola» er en klisje, men i dette tilfellet stemmer det godt, sier Jo Magne Tyldum, som fra 1. september tar over roret på planteskolen som nå heter Skogplanter Midt-Norge.