Fotograf fra Høylandet og korist fra Kolvereid kan begge vinne Amandapriser

– Klin kokos at vi er nominert i nesten alle kategoriene

Karl Erik Brøndbo fra Høylandet og Torkil Torsvik fra Kolvereid kan begge stryke finskjorta foran Amandapris-utdelingen i august.

NOMINERT: Filmfotograf Karl Erik Brøndbo (til venstre) er nominert til Amandaprisen for Beste foto for filmen «Harajuku». Her er han sammen med regissør Eirik Svensson i Akihabara i Japan, hvor deler av filmen ble spilt inn.  Foto: Privat

Nå lever dirigent Ivar Krogh Hovd videre på festivaler i hele Europa.

TORKIL TORSVIK
NAMDALSAVISA

HØYLANDET: Nominasjonene til årets Amandapriser ble offentliggjort tirsdag, og på lista over de nominerte finner vi hållingen Karl Erik Brøndbo. Filmfotografen er nominert til Beste foto for sitt arbeid på filmen «Harajuku».