Åge spøkte, koste seg og dro fram sjeldne skatter

Den Åge Aleksandersen som presenterte seg i Steinkjer rådhus torsdag kveld er sjelden vare for publikum. Så sjelden at de som ikke var der ikke vet hva de gikk glipp av.

Sjeldne sanger: Innimellom alle tilbakeblikkene, dro Åge fram gitaren. Ikke for å spille «Lys og Varme» eller «Levva Livet». I stedet slo han til med fire sanger knapt hørt «live» før.   Foto: Håkon Kvam Lyngstad, Trønder-Avisa

NAMDALSAVISA

STEINKJER: I samtale med Otto Ulseth dro «Kong Åge», som han ble presentert som av Svein Bjørge, fram artige og spinnville historier fra tida før og med Prudence. Flere av dem kjente fra før. Andre litt mere fra «dypet». Selv om mannen ved flere anledninger har presisert at det å stå på scenen kun for å prate, ikke spille, er noen steg utenfor komfortsonen. Det hørtes ærlig talt ikke slik ut.