Bandwagon endret Piknik-planene

Fjorårets Bandwagon-vinnere Kings of the Valley råder Piknik til å bruke seieren for alt det er verdt. Nå må det ferske bandet endre på framtidsplanene.

BANDWAGON-VINNERE: Gutta i Piknik lekte seg og trivdes på scenen under Steinkjerfestivalen. Nå vil de satse videre på musikken. Bandet består av Gard Songstad Hella, Martin Engelien, Erlend Eggan, Hallvard Løberg Näsvall, Vegar Nesfossen Dreier og Per Birkeland Hagen. De møttes på Trøndertun folkehøgskole i fjor høst.   Foto: Ellen Marie Stølan, Trønder-Avisa

NAMDALSAVISA

STEINKJER: – For oss har det vært en døråpner, for vi fikk Ida Jenshus som mentor og hun har hjulpet oss veldig mye. Det samme har Steinkjerfestivalens Hilde Hollås, med tanke på å pushe konsertene vi har gjort, og skaffet oss gode kontakter. Mitt beste råd til Piknik er å ta med seg det meste de kan fra Bandwagon og Ida, og si at det de har vunnet skal de ha, slår Esten Mortensen i Kings of the Valley fast.