Namdal luftfartsforum ønsker å påvirke Trøndelag fylkeskommune

– Vi vet hvor skoa trykker

Fylkeskommunen tar over forvaltninga av regionale flyruter i forbindelse med den nye Regionreformen. Nå planlegger Namdal luftfartsforum hvordan de kan være med på å påvirke grunnlaget for flyrutene i Namdalen.

PLANLEGGER VEGEN VIDERE: Ordfører i Vikna Amund Hellesø, ordfører i Nærøy Steinar Aspli og ordfører i Namsos Arnhild Holstad er med i forumet, som er i gang med planlegginga. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Planen vår nå er å opprette en god kontakt med Trøndelag fylkeskommune. Vi ønsker å arrangere et møte både administrativt og politisk, hvor også representanter fra næringslivet blir involvert. Det er vi som vet hvor skoa trykker her, og derfor er det viktig for oss å ha en god kontakt med fylkeskommunen, sier ordfører i Namsos, Arnhild Holstad.