Overhalla vil ha brukerne med på ei digital framtid – spør om råd

Overhalla kommune går nå ut og spør brukerne hva for slags teknologi de har behov for i framtidas helse og omsorgstjenester.

FRAMTIDAS TEKNOLOGI: De har igangsatt et prosjekt for å avdekke hva som trengs av digitalisering i framtida. Fra venstre: Beate Galguften Aunet, Trude Lerfald, Bente Eidesmo, Marita Følstad og Kirsten Svarliaunet.  Foto: Tone Aftret

NAMDALSAVISA

OVERHALLA: – I tillegg har vi behov for å vite hva som skal til for å heve deres digitale kompetanse. Det er vår oppgave å hjelpe dem videre, sier Beate Galguften Aunet som er ansatt som prosjektleder for digitaliseringsprosjektet som skal gå over tre år. I 2019 har de fått bevilget en million kroner til prosjektet, og håper på finansiell støtte også de to påfølgende årene.