Laila Kveli om: • St. Olavsloppet •Barnas Namsosløp •Trener for sponsor

Vil gi små og store idrettsglede

Laila Kveli satser videre på langløp, med nytt lag i ryggen. Men aller først skal hun bidra til namdalsk løpesuksess både i Østersund og i Namsos.

ALT FOR NAMDALEN: Laila Kveli bor i Sverige, men gir alt for Namdalen. Både i St.Olavsloppet i disse dager og i Barnas Namsosløp neste helg. Samtidig skal hun bidra til at ansatte hos sin nye sponsor kommer i bedre form. Her er Kveli på veg opp mot Sul under etappen torsdag. Bak kommer Espen Torkildsen, Spillum.  Foto: KARL ERIK HOvIK AUNE

NAMDALSAVISA

SANDVIKA: På bildet er Namdalens langløpsess på veg opp den tyngste av torsdagens etapper under St. Olavsloppet til bestetid på etappen, og samtidig bidro hun til at Namdal LK halverte forspranget til ledende Byåsen jenter i dameklassen - fra 1,38 minutter etter onsdagens dagsetappe til 50 sekunder etter at løpet var over torsdag.