Trine Skei Grande skryter av engasjementet etter Nord-dramaet

– Knappe er god til å mase

Kultur- og likestillingsministeren fra Overhalla sier Nord-debatten også var et hett tema i regjeringa, og skryter samtidig av den lokale innsatsen.

LETTET: Kultur- og likestillingsminister, Trine Skei Grande, er glad og lettet for at Namsos består som studiested. Samtidig roser hun Geir Olav Knappe for å være på fra start til slutt.  Foto: BJØRN TORE NESS

Geir Olav er god til å mase, og det har vært en stor fordel.

Trine Skei Grande
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg må innrømme jeg ble kjempeglad da rektor gjorde de endringene hun gjorde. Så lenge vi har kvalitet og kunnskap, kommer Nord universitet til å bestå Namsos også i framtida. Det var det rektor prøvde å svare på, men hun tok nok litt for mye møllers tran, sier Trine Skei Grande.