Hva har skjedd mens du sov?

Politiet forteller at det har vært ei fredelig natt i hele Trøndelag.
NAMDALSAVISA

NAMDALEN: – Det har vært ei rolig natt. Vi har intet å melde, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Håvard Høyem.

Overskyet

Sommerværet lar vente på seg. I dag blir det overskyet og kjølig i hele Namdalen. Noen steder vil også få noe regn, melder yr.no.

Her er tekstvarselet for Trøndelag:  Natt til mandag sørvest til dels liten kuling på kysten, fra om morgenen nord og nordvest bris, i kveld frisk bris i Møre og Romsdal. Skyet. Regn og regnbyger. Lokal tåke. Utover ettermiddagen minkende nedbør og lettere vær.

Rødt farenivå på Veslemannen

I Rauma har folk rundt Veslemannen, et liten men svært aktiv del av fjellpartiet Mannen i Romsdal, blitt evakuert. Farenivået er oppjustert til rødt, melder tv2, som på sine nettsider har en direktesending av Veslemannen.

Har beholdt treningsgleden

I NA kan du i dag blant annet lese om Herbjørn, som for litt over et år siden havnet i rullestol, og som i helga gjennomførte St. Olavsloppet.


Helga har kommet til hektene i Rørvik etter et liv med rus på gata i Oslo

Helga Horseng har kommet seg bort fra et liv i rus på gata i Oslo. Og heime i Rørvik har hun funnet en ny mening med livet.Markerte gammel figurs tilbakekomst på Nærøydagen

Bispen endelig tilbake

– Det sitret i kroppen da jeg så Bispen tilbake på plassen sin, sier Lars Andreas Sverdrup Liset. Det var han som fant den 500 år gamle figuren.Namdal løpeklubb forsvarte fjorårets seier i St. Olavsloppet på herresida, mens damene løp inn til andreplass

Nå frir klubben til Namdalens unge løpsentusiaster

– Skal vi fortsatt være med her om ti år, så må vi ha inn noen nye løpere, sier leder Håvard Jakobsen i Namdal LK.