Gir 100.000 kroner til forsknings- og utviklingsfondet for Nord universitet

I 15 år har 100.000 kroner stått uberørt etter at Overhalla og omegn industriforening ble avviklet. Nå ønsker de å gi pengene til forsknings- og utviklingsfondet for Nord universitet.

GIR FØRSTE DONASJON TIL FONDET: Claes Gøran Sellæg og Frank Roger Amdal gir 100.000 kroner fra tidligere Overhalla og omegn industriforening til forsknings- og utviklingsfondet for Nord universitet. Amund Lein i fondets arbeidsgruppe er glad for at de kan «kickstarte» fondet med en slik sum.  Foto: Bjørn Tore Ness

Nå får vi satt i gang noe som er viktig for oss alle sammen, og det er å styrke studie-tilbudet i Namsos.

Claes Gøran Sellæg
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi har lenge snakket om hva vi skal bruke pengene på, og hvem som skal få de. Hittil har vi ikke funnet noen som vi mener passer, men da vi så dette fondet, var det ingen tvil om hvor pengene våre skulle gå, sier Frank Roger Amdal.