Tjuvfisker politianmeldt: – Skuffende at enkeltpersoner velger å ikke følge fiskereglene

Etter tips slo politiet til mot en tjuvfisker i et vassdrag i Namdalen. Resultat: Beslagsleggelse av garn og anmeldelse.

TJUVFISKE: Miljøkoordinator Stein Erik Granli i Trøndelag politidistrikt forteller at en person er anmeldt for tjuvfiske i et vassdragene i Namsen. Men han mener ureglementert garnfiske ikke er utbredt. 

Vi ser alvorlig på at det bedrives et ureglementert garnfiske i et av vassdragets vann.

Martin Rognli Johansen, Namsenvassdragets Elveierlag
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Det vi har avdekket så langt i Namsenvassdraget, inkludert Høylandsvassdraget, er at vi har tatt en person for garnfiske som er i strid med forskrift for vassdraget, sier miljøkoordinator Stein Erik Granli i Trøndelag politidistrikt til NA.