Teori i praksis på Skogmo: – Det har vært spennende og har gitt oss noen aha-opplevelser

Fem bedrifter i Skogmo industripark blir en del av flere masteroppgaver i global ledelse på NTNU.

SAMARBEID: Både de deltakende bedriftene, kommunen og SMN var med da resultatet av prosjektet ble lagt fram. Foran masterstudentene: Ali Akbari, Abhilash Anand, Velin Georgiev, Loic Miguet og Ham George Varghese. Bak fra venstre: Trond Stenvik, Ole Joar Flaat, Frode Leirvik, Marius Ness Huseklepp, Arne Magne Galguften, Patrick Aanonli, Jørgen Sollie, Ole Anders Olsen, Kjerstin Opdahl Skistad og Ola Lauve.  Foto: Bjørn Tore Ness

Vi må forene teori og praksis, ikke bare snakke om det.

Ola Lauve, prosjektleder
NAMDALSAVISA

OVERHALLA: – Det har vært spennende og har gitt oss noen aha-opplevelser, sier daglig leder Arne Magne Galguften i GL-bygg.