Barnas Namsosløp

Gir tilbud for små og store i Namsos lørdag – i tillegg blir det treningsprat med skiess

Lørdag stiller Didrik Tønseth som hare under Barnas Namsosløp – og gjør det samme som Petter Northug gjorde i 2005.

NYTT SKIESS PÅ PLASS: Når Barnas Namsosløp går av stabelen lørdag vil skiesset Didrik Tønseth være hare. Dette bildet er fra 2005, og den som ser godt etter til venstre i bildet, ser et annet skiess til start i det løpet. For Petter Northug var på plass, sommeren før han slo gjennom i skiverdenen. 

Vi håper på et par hundre deltakere.

Håvard Jakobsen
NAMDALSAVISA

NAMSOS: For ta en ekstra titt på bildet som følger denne artikkelen. Det er fra barneløpet i 2005. Bak til venstre på bildet er Petter Northug, som var i Namsos i forbindelse med samling for nordtrønderske juniorer, men som for allmennheten var helt ukjent.