Nå skal turistene strømme til Indre Namdal for å oppleve natur

Indre Namdal satser på vandreturisme: Nå frister de store og små fra både fjern og nær med 35 toppturer og vandreruter spredd ut over fem kommuner.

UT PÅ TUR: Per Arne Rustad (fra venstre) fra Namsskogan, Cathrine Myhre fra Visit Namdalen, Inger Helland fra Grong, Inger Hilde Solstad fra Høylandet, Tove Heggdal Ingulfsvann fra Lierne, Bente Snildal fra Visit Namdalen og Steinar Bach fra Lierne nasjonalpark håper at både store og små vil valfarte til Indre Namdal for å utforske de utallige turmulighetene som finnes der.  

Vi ønsker å gjøre Indre Namdal til et vandre-eldorado.

Bente Snildal
NAMDALSAVISA

GRONG: – Indre Namdal har et fantastisk utvalg av vandreruter og turområder. Alle disse har forutsetninger til å bli ettertraktede turdestinasjoner for folk fra hele verden, sier reiselivsdirektør i Visit Namdalen, Bente Snildal ivrig.