Beboere vil inkluderes i planlegginga på Engasvegen i Rørvik:

– Plutselig kommer et svar med et ferdig forslag uten at vi har fått komme med våre innspill

Etter over 12 år fikk Sveinung Iversen nylig svar på sin henvendelse til kommunen angående trafikksikkerhet på Engasvegen. Han og naboene er skuffet over det de mener er kommunens manglende vilje til dialog.

SMAL VEG: Mellom dette bygget og bergveggen i 80-sonen har det vært flere uheldige hendelser. Fra venstre: Vilde Charlotte Paasche Buran (12), Frank Iversen, Sunniva Paasche Iversen (4), Sylva Iversen, Mia Kristine Paasche Buran (7), Sveinung Iversen, Ivar Eriksen, Terje Settenøy, Aage Haukø og Bjørn Egil Lie-Gjeseth. 

NAMDALSAVISA

RØRVIK: I 2006 startet Iversen en underskriftskampanje blant beboerne på Aune, ytterst på Engasvegen. Denne ble sendt til kommunen, sammen med en oppfordring til utbedring av trafikksikkerheten. Det største problemet er 80-sonen over Aune.