500 frivillige rigger til festival: – Folk er veldig gira

Hålloinnsola har meldt sin ankomst, billettsalget eskalerer og NM-programmet er bedre enn på lenge. Hållingene er igjen topp motiverte for å være verter for hele Revy-Norge.

KAFFE OG SOLSKINN: Marte Fløan Beisvåg (fra venstre), Ole Christian Øen og Hanne Vilja Sagmo i Norsk Revy ser fram til å ønske velkommen til årets revyfestival på Høylandet. Verdens største kaffekjel har allerede fått en del oppmerksomhet – og mer glede og galskap skal det bli i dagene som kommer, lover trioen. 

NAMDALSAVISA

HØYLANDET: 500 frivillige fra Høylandet og nabokommunene Grong og Overhalla er i full sving med å rigge opp til festival. De to store forestillingsteltene, som skal romme henholdsvis 1.000 og 1.500 publikummere, står oppreist – det samme gjør festivalledelsen med daglig leder Hanne Vilja Sagmo i spissen.