Marte (21) og Marie (22) skal sykle 1.000 kilometer – på tandemsykkel

I løpet av de ti neste dagene skal Marte (21) og Marie (21) bli godt kjent med hverandre. Venninnene skal nemlig sykle nesten 1.000 kilometer fra Høylandet til Søndeled i Aust-Agder – på tandemsykkel.

1.000 kilometer: I løpet av de neste to ukene skal Marthe Saur Heiland (21) fra Høylandet og Marie Asdal (21) fra Risør sykle fra Høylandet i Namdalen til Søndeled i Risør kommune. Når venninnene er i mål – har de ha syklet om lag 1.000 kilometer. 

NAMDALSAVISA

HØYLANDET: Klokka 08.00 tirsdag morgen satte Marthe Saur Heiland (21) og Marie Asdal (21) ut på en noe spesiell sykkeltur. Utstyrt med både kart og kompass skal venninnene sykle fra barndomsheimen til Marthe på Høylandet og heim til Maries foreldrene. Det eneste problemet er de bor på Søndeled – så godt som 1.000 kilometer fra Høylandet.