Nå skal det bli lettere for namdalingene å bytte fra tog til buss i Steinkjer

Fra 10. august i år starter nye kontrakter i norddelen av Trøndelag etter anbudskonkurransen som ble gjennomført av AtB i fjor. Tilbudet vil blant annet gi bedre korrespondanser enn i dag.

NYE BUSSER: Trønderbilene AS fikk i fjor tildelt kontrakten for bussdrift i det meste av tidligere Nord-Trøndelag. Gjennom sitt tilbud har de forpliktet seg til å skifte ut store deler av bussparken. FOTO: BJØRN TORE NESS 

AtB har også jobbet for at bussene som ankommer eller reiser fra togstasjonene i større grad skal korrespondere fra 10. august.

Grethe Opsal, direktør for kommunikasjon og drift, AtB.
NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: Trønderbilene AS fikk i september 2018 tildelt kontrakten for bussdrift i det meste av det tidligere Nord-Trøndelag. Det innebærer både regionruter, byruter og skoleskyss. Det er også signert avtaler med to operatører av bestillingstransport.