Rateb og familien flyktet fra krig og har bosatt seg på Høylandet

Rateb fra Syria starter eget firma og blir «møbeldoktor» på Høylandet

Rateb Naufal fra Syria drømmer og tenker på møbler til alle døgnets timer. Nå ønsker han at flere namdalinger trekker opp møblene i stedet for å kaste dem.

ALLTID GODT HUMOR: Programrådgiver Gerd Reidun Roaldsvik Urstad er fornøyd med jobben som Rateb Naufal har gjort med stolene på sykeheimen. Nå har han startet opp eget firma, hvor han blant annet kan hjelpe folk med reparasjon av møbler, gardiner, samt interiør i båt. 

Alt vi har gjort er for å holde barna våre trygge. En dag reiser vi tilbake, men det er fortsatt for farlig.

Rateb Naufal
NAMDALSAVISA

HØYLANDET: – Når jeg er våken tenker jeg på hvordan jeg skal få møblene til å se best mulig ut. Når jeg sover så drømmer jeg om det samme, slik at kundene mine skal bli mest mulig fornøyd med jobben jeg har gjort, sier Rateb Naufal.