– Bygger for framtida

Nå er det bestemt hvem som skal bygge ny barnehage i Nordli til nesten 15 millioner kroner. Fredag skrev Lierne kommune kontrakt med Sørli Bygg AS.

KONTRAKTEN UNDERSKREVET: Lierne kommune har skrevet kontrakt med Sørli Bygg AS om bygging av ny Sandvika Barnehage i Lierne. Bak fra venstre: Rådgiver teknisk, Andre Solberg, representant Åge Nilsen fra Arcon Prosjekt AS, Byggherreombud Reidar Klykken, leder Steinar Bach i plan- og byggekomiteen og styreleder Morten Elvseth i Sørli Bygg AS. Foran fra venstre: Rådmann Karl Audun Fagerli og daglig leder Svein Gjertsås i Sørli Bygg AS. 

NAMDALSAVISA

LIERNE: Dermed er det lokal kompetanse som skal sørge for at nye Sandvika barnehage i kommunesenteret står klart til barnehageåret 1. august 2020. Prosjektert fullførelse er 1. juli samme år.